Dostava

Naručeni proizvodi  biti će isporučeni Kupcu u roku od dva do sedam radnih dana (osim otoka, ovisi o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije te u slučaju velikih gužvi) ; računajući od dana uplate kada je izabran način plaćanja na račun.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku , o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke ! U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Proizvodi koji nisu u mogućnosti biti isporučeni u navedenom roku imaju u opisu napomenu o vremenskom roku  isporuke ( većinom se rok isporuke produžuje u slučaju personaliziranih proizvoda koji se izrađuju nakon zaprimljenih narudžbi i uplata , pa može doći do gužve zbog povećane potražnje za istima )

Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva na mail obavijest o statusu njegove pošiljke.
Dostavu vrši Prodavatelj angažiranjem GLS dostavne službe. . Dostava se vrši prema uvjetima pružanja usluge dostavljača.
Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (deklaraciju), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Cijena dostave  6,00 €

 

Za narudžbe više od  65 €  dostava je besplatna.