Dostava

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi šalju se naredni dan te će biti isporučeni Kupcu u roku od dva do sedam radnih dana (osim otoka, ovisi o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije), pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 20h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate. U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke.

U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.
Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na adresu e-pošte o statusu njegove pošiljke.
Dostavu vrši Prodavatelj angažiranjem GLS DOSTAVNE SLUŽBE . Dostava se vrši prema uvjetima pružanja usluge dostavljača.
Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (deklaraciju), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.
Cijena dostave 33,00kn.

Mogućnost preuzimanja paketa na adresi firme plaćanje isključivo DIREKTNA BANKOVNA TRANSAKCIJA napomena nema naplate gotovinom prilikom preuzimanja , dostava je u tom slučaju gratis.