Dostava

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi šalju se naredni dan te će biti isporučeni Kupcu u roku od dva do sedam radnih dana (osim otoka, ovisi o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije), pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 20h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate. U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke.

U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.
Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva SMS obavijest o statusu njegove pošiljke.
Dostavu vrši Prodavatelj angažiranjem MBE ( Mail Boxes Etc. Varaždin ) . Dostava se vrši prema uvjetima pružanja usluge dostavljača.
Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (deklaraciju), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.
Cijena dostave 33,00kn.

Mogućnost preuzimanja paketa na adresi firme plaćanje isključivo DIREKTNA BANKOVNA TRANSAKCIJA  – dostava gratis. ( napomena nema naplate gotovinom prilikom preuzimanja ).