Izjava o privatnosti

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanja naših e-Novosti te za unaprjeđenje odnosa sa kupcima. Prilikom ispunjava obrasca za kupnju dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe.

Obrt Baby Sedmica se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca za kupnju sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici obrta Baby Sedmica i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

Nećemo dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) obrt Baby Sedmica ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti obrt Baby Sedmica. U slučaju promjene o kojoj nismo obaviješteni, ne odgovaramo za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Možete sami napraviti ispravak, izmjenu ili nadopunu nepotpunih, netočnih ili nevažećih podataka, a ukoliko više ne želite primati naš promidžbeni materijal dovoljno je da kliknete na link “odjavi me za primanje e-Novosti“.

Ispunjavanjem obrasca za kupnju ili Obrasca prijave na e-Novosti Igle i kukice dajete izričitu suglasnost da obrt Igla i kukica može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka, molimo vas da nam pošaljete poruku e-pošte na adresu: babysedmica@gmail.com

Baby Sedmica  obrt za trgovinu i usluge

vl Mirela Drožđek

 

Trenkova 75 42000 Varaždin, Croatia

babysedmica@gmail.com

Tel: +385 42 231 251

OIB 32092117588 MBO 97927864

IBAN HR7324020061140333624

  • Facebook Social Icon

© 2016 Baby Sedmica. Proudly created with Wix.com